Kanaliziranje in radistezija

 

Kanaliziranje poteka PREKO TELEFONSKEGA POGOVORA. Srečanje traja 15, 30 ali 60 minut. Najprej si vzameva 5-10 minut časa, da se pogovoriva o vaših vprašanjih, kaj vas zanima, temu sledi kanaliziranje.

Kanaliziranje NA DALJAVO poteka tako, da na moj e – mejl pošljete že razdelana vprašanja s podprašanji (največ 3 glavna vprašanja, za vsako glavno vprašanje največ 3 podvprašanja). Odgovore prejmete najkasneje naslednji dan oz. po vašem plačilu.

Ko se povežem z vami, sem hkrati že povezana z Izvorom in svojimi duhovnimi bitji, predniki. Po približno petih minutah uvodnega pogovora o  vaših težavah, se s pomočjo svoje zavesti, energije, frekvenc, jasnočutnosti, jasnovednosti ter preko radiostezije – nihala posvetim vašim vprašanjem. Izvor in moja duhovna bitja, predniki, so med tem že povezani z vašimi duhovnimi bitji, ki nato podajo optimalne odgovore, ki jih potrebujete. Tako informacije iz višjih dimenzij in zavesti prenesemo v vaše življenje. 

Vsak od nas nima le angela varuha, ampak celo ekipo osebnih duhovnih bitij, ki imajo informacije o vsaki malenkosti, ki se tičejo vaše duše in vašega življenja.

Na vsebino sporočil, kot medij nimam nikakršnega vpliva. Zavezana sem k temu, da prenesem popolnoma vsa sporočila, katera vam želijo podati. 

Presenetilo vas bo, da lahko dobite  konkretne odgovore, jasne usmeritve in uporabne napotke za svoje življenje. Po kanaliziranju se vam bo življenje začelo sestavljati v vaše najvišje dobro, ko boste dali v prakso usmeritve vaših duhovnih bitij.

Metoda kanaliziranja je izjemno čista in natančna tehnika, skozi katero ti medij pomaga, da dobiš jasnost za svoje življenje. 

Za srečanje ni potrebna nikakršna posebna priprava. Potrebno je le, da ste umirjeni, v mirnem okolju. Bolj pomembno pa je, da imate že dobro postavljena vprašanja. V srečanju si dovolite uživati kot, da ste na kavi s svojim prijateljem, ki za vas želi najboljše. Ničesar ne morete vprašati narobe, zato naj vas prav nič skrbi.

Pri postavljanju vprašanj je pomembno, da ste konkretni in da  greste v bistvo tega kar vas zanima.

Vprašanja postavljate iskreno, pogumno, brez sramu in skrivanja, le tako si boste lahko pomagali kjer želite.

Vprašanja postavite tako, da boste lahko prejeli odgovor kot da ali kot ne. Npr. neprimerno vprašanje je katero sadje koristi mojemu zdravje, namesto tega se naj vprašanje glasi ali ananas koristi moje zdravju ? Ali katera vadba je primerna zame ? Namesto tega naj bo vprašanje ali je zame koristna joga ali thai chi ?

 

Primeri dobrih vprašanj

Ali me zdravljenje pri tem in tem (ime in priimek) zdravniku podpira ? Ali ima moje telo primerno količino vitamina C ? Imam te in te težave, ali naj obiščem zdravnika oz. si lahko pomagam sam? Ali je ta in ta prehrambeni dodatek najboljkoristen zame? Ali je zame bolje, da imam posteljo obrnjeno na sever? Ali naj sodelujem s tem in tem podjetjem, sodelavcem, v tem in tem projektu ? Ali naj za izdelek, storitev, ki jo imam postavim to in to ceno? Ali mojega otroka podpira ta in ta študij, hobi, prehrana, šport, ipd.?  

Vprašanja so včasih vesela, včasih neprijetna, zato je dobro, da ste resnično odločeni, da si tega res želite, ne glede na odgovore. Ni se potrebno držati povedanega, saj sami ustvarjate svoje življenja. Kanaliziranje ni vedeževanje, ne dobite napovedane usode. Dobite veliko več kot to – konkretna navodila in ko jih prenesete v življenej, se dejansko začnejo dogajati spremembe. 

 

Vsa kanaliziranja, ki jih delam so narejena v najvišje in najboljše dobro vas.

 

  

VSEENO. VSE je ENO.