Kanaliziranje in radiestezija

 

Zaradi pogojenosti in ujetosti v preteklost in prihodnost smo izgubili občutek budnosti ter prisotnosti v trenutku tukaj in zdaj. Govorim o kolektivni naravnanosti, ki mnogim onemogoča, da bi se osamosvojili in izstopili iz kolektivnega tempa. Zapisala Dijana Tara Sever.

 

Ko se človek znajde v stiski in bi rabil odgovor in pomoč takoj, ni vedno preprosto! V množici informacij in različnih storitev, je težko izbrati tisto, ki je najboljša za vas in vašo pot.

Kanaliziranje te v tej poplavi vsega v današnjem svetu usmeri v prakse, ki delujejo konkretno zate. Poda vam odgovore, ki so v tem trenutnku najboljša rešitev za vaše življenje in tvoj obstoj. Tako dobite jasnost, ki vas opolnomoči in vam pomaga narediti korak naprej, k boljšemu sebi.

Tako vam ni potrebno raziskovati in se zapletati pri tem, kaj je za vas najboljše, prebrati cele police knjig, obiskati in preplačati obiskov pri raznih sveovalcih, terapevtih, hoditi na razna izobraževanj, se spraševati, če so hrana, voda, prehrambeni dodatki, medikamenti, ki jih uživaš res dobri za zdravje, ali kupiti takšno ali drugačno hišo, preusmeriti posel, itd.

Zgodi se tudi, da dobite veliko potrditev za stvari, ki jih že veste znotraj sebe, pa si še ne zaupate. Glede na odgovore in jasnost, ki jo prejmete, je moč odločitve še vedno v vaših rokah. Skozi podane informacije ozavestimo neznane ali nejasne vidike, kar pomaga pri odstranjevanju blokad in odpira nove poti. 

Dojemanje podanih uvidov se vedno sprva zgodi na čustvenem nivoju in šele po sprostitvi občutkov sledi nivo razuma. Sproščanje občutkov odpira razumevanja in tako postanemo bolj dojemljivi za pritok informacij, ki so nam bile pred tem nevidne. 

Večja širina zavedanja in dojemanja pa pripelje do novih potencialov, kot na primer pri spoznavanju in razumevanju samega sebe, razreševanju težavnih odnosov ali obremenilnih situacij ali pa pri iskanju našega življenskega namena in nam namenjenih poti.

Kanaliziranje je  namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb k boljši kvaliteti in načinu življenja ter so pripravljeni sprejeti, kar zmorejo. Namenjene so vsem, ki jih pestijo vprašanja glede svojega zdravja, zaposlitve in financ,  se soočajo z lastnimi strahovi, želijo predelati določeno travmo, trpijo zaradi različnih duševnih stisk (depresija, tesnoba, panični napadi, fobije, obsesivne misli…), prebolevajo ločitev ali smrt bližnje osebe ali katero drugo izgubo (službe, odnosa, odhoda otrok od doma, delovnega okolja…), imajo vprašanja v zvezi z svojimi pokojnimi,  želijo stopiti na novo razvojno pot (oditi od doma, se osamosvojiti, dokončati študij…), se želijo opremiti za kvalitetnejše življenje (skrb zase, partnerstvo, starševstvo…), želijo spremeniti stare vzorce in nefunkcionalne navade ali zasvojenosti, itd. 

Namenjene so vsem, ki si želijo pomoči pri raziskovanju sebe in svojega življenja ter pomena obstoja,vsem, ki želijo slediti sebi in svojemu vodstvu ter tako pomagati samemu k sebi, svoji sreči in notranjemu miru.

Kanaliziranje je namenjeno vam, vašim staršem, vašim otrokom, hišnim ljubljenčkom ali drugim domačim živalim, nikakor pa ni namenjeno postavljati vprašanj za vašega partnerja, prijatelje, sodelavce.

Kanaliziranje ni primerno za posameznike, ki mislijo, da ne potrebujejo oz. želijo pomoči in ni primerno tistim, ki se bi za to odločili zgolj samo iz radovednosti ali pa bi želeli odgovore na vprašanja, ki se v ničemer ne dotikajo njih.

Pravtako ni namenjeno osebam z težjimi duševnimi obolenji, povzročiteljem kriminalnih dejanj ali osebam, ki se ukvarjajo s črno, rdečo, ipd. magijo.

 

Edino resnično dragocena stvar je intuicija. 

Alber Einstein 

Smo opazovalci. Zavest smo; nismo predmeti, nimamo trdnosti. Brezmejni smo.

Don Juan in Carlos Castaneda